Szafy producent - S³ownik angielsko polski - Meble drewniane- Materace

Akumulatory  |  Salony  |  Gry  |  przydatne dokumenty Dokumenty  |   Forum  |  Moda | Diety

Strona główna

Jak i gdzie kupić dobre endure 125

4 replies [Ostatni wpis]
Portret użytkownika Mieszczu
User offline. Last seen 2 lata 11 tygodni ago. Offline
PoczÄ…tkujÄ…cy
Wpisy: 5

Cześć, interesuje mnie zakup enduro 125 ew. 250, ale raczej dwusuw. Chciałbym po prostu polatać po lasach w sezonie, dawno tego nie robiłem. Ktoś ma jakieś dobre źródło takich motocykli do polecenia? Dodam, że wolałbym kupić tanio, ale nie złoma Wink

Portret użytkownika MArio
User offline. Last seen 2 lata 16 tygodni ago. Offline
PoczÄ…tkujÄ…cy

Zależy ile chcesz wydać Smile piszesz że jeżdziłeś wczesniej więc wiesz co dwuswówy potrafia Tongue 250tka wyrywa rece Tongue myślę, że najlepszy będzie wyjazd do niemiec tam można wyrwać naprawdę dobra maszyne, i gdy gość da Ci faktury jakie remonty robil to bedzie to pewniak, Pozdrawiam Steve

Portret użytkownika Anonim
Anonim

ta jest, 250 to dopiero moto z mocą Wink. Ja zarejestrować motocykl z Niemiec? Dużo takich papierów? Poza tym w ogóle się zastanawiam, czy rejestrować, czy nie, w końcu to tylko do jazdy po polach, a gdzie by mnie tam jakiś pies złapał Tongue.

Portret użytkownika Anonim
Anonim

dokładnie , aby jezdzic po drogach niepublicznych nie musisz go rejestrować Smile chodzi tylko o to żeby Cie lesnicy nie złapali oni nie lubia offroadowców , no i uważaj bo lubią co niektórzy zakładać drut... moża niezle w...

Portret użytkownika audifan
User offline. Last seen 2 lata 12 tygodni ago. Offline
PoczÄ…tkujÄ…cy

Poszukaj na motoscout24.de

A co do formalności to jest dużo informacji w googlach Smile

Najnowsze video

Ankieta

Ile spala twoje auto na 100km?
4-6l
12%
7-9l